Juhlaviikosta

Jokavuotinen Lastenkulttuurin juhlaviikko levittäytyy kaikkialle Suomeen aina toukokuussa. Tänä vuonna juhlaviikkoa vietetään 13.-19.5.2024. Viikon aikana juhlitaan lastenkulttuuria ja nautitaan runsaasta lastenkulttuurin ohjelmasta ympäri Suomea.

Lastenkulttuurin juhlaviikko on kaikkien yhteinen juhla. Juhlaviikkoa voi juhlia osallistumalla omalla paikkakunnalla järjestettävään ohjelmaan tai viettää sitä omalla tavalla koulussa, päiväkodissa, kirjastossa, taidemuseossa, harrastuksessa tai kotona.

Juhlaviikon virallisen ohjelman tuottavat Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsenet sekä liiton yhteistyökumppanit. Viikon aikana voi kokeilla taitojaan pakopeleissä, nauttia näyttelyistä ja esityksistä sekä päästää luovuuden valloilleen työpajoissa. Sisältöjä on sirkuksesta sanataiteisiin ja tanssista teatteriin. Ohjelma on suunnattu lapsille, nuorille ja perheille. Suurin osa tapahtumista on maksuttomia.

Lastenkulttuuri on tärkeä ja merkityksellinen tänään ja tulevaisuudessa, siksi kutsumme sinut mukaan juhlimaan lastenkulttuuria kanssamme!