Usein kysytyt kysymykset

Miten saan lisätietoa ohjelmista?

Tapahtuman ohjelmista vastaa jokaisen ohjelman järjestäjä erikseen. Löydät ohjelman järjestäjän tiedot jokaisen ohjelman esittelysivulta.

Miten saan oman ohjelmani mukaan?

Lastenkulttuurin juhlaviikon virallisen ohjelman tuottavat ja toteuttavat Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsenorganisaatiot yhteistyökumppaneineen. Liitto ei tuota tai osta sisältöjä Juhlaviikolle. Ohjelmaan liittyvät yhteistyöehdotukset kannattaa suunnata suoraan lastenkulttuuriverkoston toimijoille.

Tutustu lastenkulttuuritoimijoihin

Miksi juhlaviikkoa järjestetään?

Lastenkulttuurin juhlaviikon tavoitteena on juhlistaa monipuolista lastenkulttuuria, nostaa lasten ja nuorten taidetta näkyväksi sekä tuoda lastenkulttuurin ammattilaiset esille kaikkialla Suomessa.

Missä juhlaviikkoa järjestetään?

Juhlaviikkoon liittyviä tapahtumia järjestävät Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsenet yhteistyökumppaneineen ympäri Suomen.

Onko kyseessä vuosittainen tapahtuma?

Kyllä – juhlaviikkoa juhlitaan joka vuosi. Se alkaa tai päättyy lastenkulttuurin juhlapäivään 15.5.

Voiko kuka tahansa osallistua?

Ohjelma on tarkoitettu eri ikäisille lapsille ja nuorille sekä heidän perheilleen. Kunkin ohjelman suositusikä on mainittu ohjelman kuvauksessa. Kuka tahansa voi osallistua lastenkulttuurin juhlaviikon tapahtumiin.

Kuinka voin ostaa lippuja juhlaviikoille?

Juhlaviikon sisällöt ovat pääosin ilmaisia. Jos ohjelma maksaa jotain, on siitä mainittu erikseen ohjelman kuvauksessa.

Minulla on kysyttävää lastenkulttuurin juhlaviikosta, keneltä voin kysyä?

Voit lähettää kysymyksesi tai palautteesi koskien juhlaviikkoa Suomen lastenkulttuurikeskusten liittoon: info@lastenkulttuuri.fi. Yksittäistä ohjelmaa koskevat kysymyksesi voit ohjata suoraan ohjelmaa järjestävälle lastenkulttuurikeskukselle tai sen yhteistyökumppanille.