Tillgänglighetsförklaring

Tillgänglighetsförklaring för webbplatsen Children’s Culture Festival.fi

Detta tillgänglighetsutlåtande gäller tjänsten https://lastenkulttuurinjuhlaviikko.fi/ och har utarbetats/uppdaterats 9.3.2023. Tjänsten omfattas av lagen om tillhandahållande av digitala tjänster, enligt vilken offentliga nättjänster ska vara tillgängliga.

Tillgängligheten bedöms regelbundet med hjälp av Wave-verktyget (https://wave.webaim.org/).

Status för den digitala tjänstens tillgänglighet

Har du lagt märke till en tillgänglighetsbrist i vår digitala tjänst? Låt oss veta det så gör vi vårt bästa för att åtgärda det genom att skicka ett e-postmeddelande till: info@lastenkulttuuri.fi.

Myndighet

Om du märker tillgänglighetsproblem på webbplatsen ska du först ge feedback till oss som är webbplatsens administratör. Det kan ta upp till 14 dagar att svara. Om du inte är nöjd med det svar du får, eller om du inte får något svar alls inom två veckor, kan du anmäla problemet till Regionförvaltningsverket i Södra Finland. På Södra Finlands regionförvaltningsverkets sida förklaras exakt hur du anmäler ärendet och hur det kommer att hanteras.

Kontaktuppgifter till tillsynsmyndigheten

Regionala statliga förvaltningsmyndigheter i Södra Finland
Enheten för tillsyn över tillgängligheten
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
Tillgänglighet(at)avi.fi
telefonnummer växel 0295 016 000

Vi arbetar ständigt för att förbättra tillgängligheten

Om du har andra frågor om tillgänglighet på den här sidan kan du kontakta Hanna Nordström, kommunikationskoordinator, hanna.nordstrom@lastenkulttuuri.fi, +358 44 368 1824.